آموزش رایگان حسابداری

آموزش رایگان حسابداری برای چه کسانی مناسب است؟

آموزش حسابداری به صورت رایگان به عنوان یکی از آموزش های پرطرفدار،  متقاضیان بسیاری در مورد انواع آموزش ها دارد. اما چرا؟ شاید به این دلیل که وقتی پا به هر کسب و کاری می گذاریم قسمتی از آن کسب و کار چه از نوع کسب و کار کوچک و چه بزرگ را حسابداران تشکیل می دهند. بنابراین می توان گفت هر نوع کسب و کاری نیاز اساسی به یک حسابدار دارد اما نیاز جامع به حسابداران به اینجا ختم نمی شود بلکه هر ارگان دولتی یا به اصلاح دستگاه های اجرایی سالانه به وسیله آزمون های استخدامی رشته های مختلف حسابداری را با گروه های شغلی مختلف جذب خود می کند بنابراین می توانیم بگوییم آینده کاری حسابداری به صورت روزافزون رو به افزایش می باشد و آینده شغلی مناسبی دارد. بنابراین آموزش حسابداری به ویژه آموزش رایگان حسابداری همیشه جزء محتواهای برتر و پرطرف دار محسوب می شود. 

آموزش های حسابداری مدرسان معتبر چه ویژگی هایی دارد؟

موسسات مختلفی اقدام به ارائه محتوای رایگان یا پولی در ارتباط با آموزش حسابداری می کنند، اما از کجا می توان آموزش اصولی حسابداری را از آموزش غیر اصولی تشخیص داد؟ لطفاً در ارزیابی دوره های آموزشی که دریافت می کنید چه آموزش های رایگان  چه غیر رایگان به موارد زیر دقت فرمایید:

  • داشتن راه و برنامه درسی مشخص
  • برخورداری از کلاس های درس و نکته در کنار آموزش های رایگان حسابداری
  • برخورداری از مشاوره و راهنمایی های روانشناسی
  • ارائه برنامه به یک پشتیبان درسی و رفع مشکل

 با مطالعه دوره های آموزشی رایگان حسابداری آکادمی مهدی سرخی چه چیزهایی می آموزیم؟

آکادمی مهدی سرخی، متشکل از متخصصان باتجربه حوزه آموزش، قویترین و معتبرترین مرکز برگزاری دوره های آموزشی رشته حسابداری می باشد که تمرکز خود را در ارتباط با آموزش مرتبط با آزمون های استخدامی قرار داده است. با افزایش آزمون های استخدامی در سال های اخیر، این مؤسسه با ارائه خدمات آموزشی با کیفیت، شاهد استقبال چشمگیر جمع کثیری از دانشجویان بوده و با افتخار اعلام می دارد که توانسته تأثیر شگرفی در موفقیت  شغلی شرکت کنندگان در دوره های آموزش حسابداری داشته باشد.

سئوالات شما در مورد آموزش های رایگان حسابداری آکادمی مهدی سرخی

محتوای آموزشی شامل دروس زیر می باشد

  • اصول حسابداری
  • حسابداری میانه
  • حسابداری شرکت ها
  • مدیریت مالی

قطعا می توان گفت موضوعاتی اهمیت زیادی دارند که در اکثر آزمون های استخدامی تکرار می شوند

برای اطلاعات از موضوعات پراهمیت حسابداری (اصول حسابداری، حسابداری میانه و حسابداری شرکت ها) به مقاله 10 سوال پرتکرار آزمون های استخدامی حسابداری مراجعه کنید

برای اطلاعات از موضوعات پراهمیت مدیریت مالی به مقاله مدیریت مالی در آزمون استخدامی و 3 نکته طلایی مراجعه کنید

می توان گفت محتوای آموزشی رایگان در کنار مطالعه منابع  معتبر آزمون کمک کننده  یادگیری شما می باشد بنابراین نمی توان گفت برای آزمون کافی است بلکه بیشتر لازمه مطالعه می باشد

برای آگاهی از منابع معتبر می توانید به مقاله 10 منبع برتر آزمون استخدامی حسابداری مراجعه کنید

تمرکز اصلی موضوعاتی که در محتوای آموزشی قرار گرفته شده است  تمام آزمون های استخدامی می باشد که می توان یک حسابدار در آن جذب ارگان های دولتی شود

برای مطالعه از انواع گروه های شغلی می توانید مقاله با مدرک حسابداری در چه مشاغلی استخدام می شویم؟ مراجعه کنید

آموزش رایگان حسابداری

آموزش حسابداری در یک نگاه: مشاهده آموزش های ما مناسب چه کسانی است؟

بگذارید قبل از اینکه به سوال فوق پاسخ دهیم تعاریف مختلفی از حسابداری شرح دهیم:

“علم شناسایی ، اندازه گیری، ثبت، تلخیص و در نهایت گزارش اطلاعات اقتصادی برای استفاده کنندگان به گونه ای که امکان قضاوت آگاهانه فراهم سازد حسابداری گویند”

حسابداری علم تسلط به اعداد و داده های آماری و ریاضیات جهت بررسی، ثبت، تجزیه و تحلیل، جمع بندی و طبقه بندی اطلاعات مالی موسسات و کسب و کارها است”

حسابداری وسیله ای است برای پاسخگویی زیرا با توجه به تفکیک مدیریت از مالکیت، سیستم اطلاعاتی حسابداری، بهترین وسیله برای پاسخگویی و پاسخ خواهی است”

تعریف حسابداری دولتی:

“نظامی است که اطلاعات مالی مربوط به دستگاه های اجرایی را به منظور ادای مسئولیت پاسخگویی، تصمیم گیری و کنترل، مطابق با قوانین و مقررات و اصول پذیرفته شده حسابداری، جمع آوری، تجزیه و تحلیل، ثبت، طبقه بندی، تلخیص و گزارش می نماید”

تعاریف مختلف حسابداری نشان دهنده رابطه دو طرفه بین تولید کننده اطلاعات(حسابدار) و مصرف کننده اطلاعات(مدیریت ، سرمایه گذارن و…) برای اهداف های مختلف مثل کنترل، تصمیم گیری، قضاوت و…. می باشد.

 اما سوال اصلی دقیقاً در همین نکته نهفته است  که حسابدار به وسیله دانش خود نتیجه فعالیت کسب و کار را در قالب  صورت های مالی تهیه می کند آیا نیاز نیست طرف دوم این رابطه که همان مصرف کنندگان اطلاعات حسابداری می باشد نیاز به دانش حسابداری داشته باشند تا بتوانند به درستی از اطلاعات حسابداری استفاده کنند؟

قطعا جواب سوال فوق بله می باشد اما صاحبان مشاغل تا چه اندازه باید به دانش حسابداری آگاهی داشته باشند؟ چون خروجی کار یه حسابدار در قالب صورت های مالی می باشد بنابراین صاحبان کسب و کار باید انواع صورت های مالی را شناخته و تجزیه و تحلیل آن بپردازند. به همین دلیل تمام تلاش ما براین است که مهارت های حسابداری را در سایتمان به صورت کاملاً طبقه بندی شده ارائه دهیم.

در ادامه این مقاله با طبقه بندی های آموزش حسابداری آشنا می شوید:

1- حسابداری